Zwemgroepen en trainingen

Bij ZcHaren kun je m.b.v. training je zwemvaardigheid en/of -techniek onder begeleiding verbeteren. Afhankelijk van je niveau en ambitie kun je aan een bepaalde groep meedoen.

Je bent altijd welkom om enkele keren mee te doen om te kijken of zwemmen bij jou past. Daarna zal in overleg met de trainer een bepaalde groep voor je worden geadviseerd. Deze groepen zijn als volgt benoemd:

Recreant junioren/ jeugdselectie/kweekvijver
Heb je je zwemdiploma en vind je zwemmen leuk dan is deze groep iets voor jou! Onder deskundige leiding wordt je techniek en conditie verbeterd en misschien vind je het wel leuk om op een gegeven moment mee te doen met de wedstrijdselectie. 

Zwemmers met een lichamelijke beperking (Paranhas)
Onder de naam “Paranhas” kunnen zwemmers met een lichamelijk beperking bij ZcHaren meedoen. Deze groep is sinds juli 2017 actief. Ook op wedstrijdniveau kunnen deze leden uitkomen.¬†

Recreanten senioren

Of je nu je hele leven al hebt gezwommen of juist heel lang niet meer hebt gezwommen; deze groep is iets voor jou. Onder deskundige leiding verbeter en onderhoud je je techniek, werk je aan je conditie. En het is nog gezellig ook!

Wedstrijdselectie 

Bij de wedstrijdselectie wordt er getraind met als doel om aan wedstrijden mee te kunnen doen. Uiteraard is het zo dat des te vaker je traint, des te beter je wordt. Maar je mag ook op je eigen niveau meedoen.

Trimzwemmen

Trimzwemmen is voor iedereen die geen wedstrijden wil zwemmen maar wel graag op een bepaald niveau wil trainen. Er is aandacht om de techniek van de diverse zwemslagen te verbeteren.

Onder het kopje trainingstijden vind je de dagen en tijden waarop de verschillende groepen zwemmen.