Over ZcHaren

ZcHaren is in 1974 opgericht en maakte indertijd onderdeel uit van HSV (toen de gymnastiekvereniging in Haren). In januari 2001 zijn wij als zelfstandige vereniging verder gegaan. 


ZcHaren is een recreatieve en sportieve zwemclub met een enthousiaste wedstrijdgroep. Iedereen die in Haren wil gaan zwemmen en in het bezit is van een zwemdiploma kan bij ZcHaren terecht. ZcHaren heeft groepen voor recreanten en senioren. We bieden beginnende zwemmers en volwassenen een plek en daarnaast hebben we een wedstrijdploeg die momenteel twee keer in de week traint. 
Wij zijn een vereniging waarin jong en oud zich thuis voelt en waar sportieve prestaties zeer gewaardeerd worden.

Zwemclub Haren is een zwemvereniging in Haren (Gr) voor wedstrijdzwemmers, recreatieve zwemmers en trimzwemmers.  Helaas is het aquajoggen tot nadere orde opgeheven. Er is hiervoor momenteel geen trainer beschikbaar. Er zwemmen ook leden met een lichamelijk handicap, zelfs op wedstrijdniveau. Je kunt 5 dagen in de week met name in de vroege avonduren en zondagochtend zwemmen (trainen) onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders. De leden van onze vereniging vallen in alle leeftijdsklassen, van jong tot oud.
We maken gebruik van het 25m zwembad Scharlakenhof te Haren dat grotendeels wordt gerund door vrijwilligers.
Op deze website vind je in principe alle informatie over ZcHaren die je nodig hebt als je belangstelling hebt om te komen zwemmen.
Uiteraard kun je voor je vragen ook een e-mail sturen aan secretariaatzcharen@gmail.com