Coronavirus

Update 2 juni 2020.

Zwemclub Haren heeft per 2 juni 2020 de trainingsmogelijkheden verder uitgebreid. Maar een aantal trainingen wordt tot na de zomervakantie nog niet gegeven. De uitgebreide veiligheidsrichtlijnen blijven van kracht. Alleen bij het naleven van deze richtlijnen kan er gezwommen en getraind worden. Alle leden zijn door het bestuur middels een indelingslijst en de richtlijnen op de hoogte gebracht wanneer er getraind kan worden.

Op de volgende dagdelen wordt in elk geval GEEN training gegeven:

  • maandagmorgen
  • donderdagmorgen

De volgende dagdelen vinden trainingen plaats:

  • maandagavond
  • dinsdagavond
  • woensdagavond
  • donderdagavond
  • zondagmorgen

Trainingen worden zonodig aangepast gegeven. Zwemmers van de maandagmorgen en/of donderdagmorgen kunnen in overleg met de trainers op de donderdagavond trainen. Altijd van te voren aanmelden. Want vol is vol.

De vatbaarheid op besmetting voor “ouderen” en leden van De Paranhas vindt zwemclub Haren nog te hoog. Als je weer wilt trainen, neem dan contact op met de trainer. Kom dus niet zonder aanmelding bij het zwembad. En als je komt, neem kennis van de richtlijnen. download .

Deze situatie duurt tot 4 juli 2020. Dan begint de zomerstop en wordt er geen training gegeven tot maandag 17 augustus 2020. Heb je vragen: neem contact op met je trainer of e-mail het bestuur:  secretariaatzcharen@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s