Vrijwilligers vacatures


ZcHaren zoekt vrijwilligers die de vereniging willen ondersteunen met de volgende werkzaamheden:

  • Trainer/begeleider: Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers/begeleiders die zwemtrainingen kunnen geven aan kinderen, krasse mensen soms op leeftijd, mensen met een lichamelijk handicap en/of (jonge) wedstrijdzwemmers. Onze huidige trainers/begeleiders vormen een enthousiaste groep van mensen die de ruggengraad zijn van de vereniging.  Er is echter te veel verloop in de bezetting. De vereniging biedt trainers/begeleiders een vrijwilligersvergoeding en een BHV/EHBO cursus om het werk verantwoord mogelijk te maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met tczcharen@gmail.com of het bestuur (scretariaatzcharen@gmail.com).
  • Webredacteur. De vereniging heeft behoefte aan iemand die de website van ZcHaren actueel wil bijhouden. Het gaat niet direct primair om schrijven van stukken, maar meer om het plaatsen van aangeleverde of zelf te zoeken actuele informatie.  Belangstellenden kunnen per mail contact opnemen met de penningmeester (penningmeesterzcharen@gmail.com).
  • Wedstrijdhelpers. ZcHaren organiseert ongeveer 4 tot 5 thuiszwemwedstrijden per sportseizoen in het zwembad Scharlakenhof te Haren. Tijdens deze wedstrijden moeten hand- en spandiensten worden verricht. Zoals ondersteunen van het wedstrijdsecretariaat (tijdenbriefjes rondbrengen, de juryleden van koffie en drinken voorzien, zwemmers begeleiden en aanspreekpunt zijn voor bezoekers namens de organiserende vereniging. Kijk bij AGENDA op deze site wanneer thuiswedstrijden zijn gepland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s